Met RS42 wordt het lamel type aangeduid. Daarmee zijn RS42 rolluiken geschikt voor toepassing op plaatsen waar de afmetingen van de omkasting van belang zijn, bijvoorbeeld op dakkapellen, en enorme glaspartijen. Voor nog meer comfort kunt u uw rolluiken laten uitrusten met elektrische bediening van het merk Somfy. Daarbij heeft u de keuze uit bediening met een conventionele draaischakelaar, of afstandbediende motoren. De ontvangsttechniek bevindt zich in de kop van de motor. Bij afstandbediening heeft u de keuze uit tal van draadloze besturingen, deze variëren van een draadloze wandschakelaar, een handzender tot een aansturing middels smartphone, tablet of PC, vanaf elke locatie in de hele wereld. De voorwaarde is dan wel dat u beschikt over de Somfy Tahomabox of Connexoon, waarmee u de aansturing in de Cloud brengt. Uiteraard geschiedt dit op de meest veilige manier, volgens beschermde internetprotocollen.

Voordelen

  • Warmte- en koudewering
  • Geluidsisolerend
  • Privacy verhogend
  • Inbraak vertragend

Onze rolluiken komen in diverse kleuropties, waaronder trendy ral-kleuren, zoals ral 9001 roomwit en ral 7016 antraciet.

Optimale bescherming

De luchtlaag tussen rolluik en raam werkt als een perfecte isolatie. Daardoor bespaart u veel energie! Het aluminium pantser is zo sterk, dat inbrekers hun pogingen al snel zullen staken.

De rolluiken zijn vervaardigd van sterk aluminium, dat in vele standaard kleuren te verkrijgen is. Dat geldt voor de cassette, maar ook voor de lamellen. Naar wens kunnen de omkasting, geleiders en onderlijst in elke gewenste RAL-kleur gemoffeld worden. Zo blijft uw woning stijlvol ogen, ook als de rolluiken zijn gesloten.

SPECIFICATIES
Maximale hoogte3500
Omkastingaluminium , met standaard kleur naar keuze
Maximale breedte3500 mm 
Bedieninghandmatig met band of draaistang elektrisch met Somfy motor en draaischakelaar elektrisch met Somfy IO-motor en afstandbediening
Optiesomkastingsmaten 150, 165, 180 en 205 (afhankelijk van maatvoering) Ronde omkastingen zijn eveneens leverbaar

Akoestisch comfort

Is het rolluik voorzien van de Somfy RS100 io motor dan is het rolluik ongekend stil. Zowel binnen als buiten hoort u de motor vrijwel niet bij het openen en sluiten van de rolluiken. Ook prettig voor uw omgeving en kan soms onverwacht leuke verrassingen geven.

Extra gemak

Wilt u maximaal genieten van zon en schaduw in elk seizoen? Combineer uw rolluiken dan met afstandsbediening, zon- en windsensoren of de slimme Home Motion automatisering. Uw specialist geeft u graag advies.