Schitterend cassettescherm. Doet wat van dit scherm verwacht wordt. Comfortabel de zon weren op uw terras.

Maximale Afmetingen: 550 breed X 300 uitval.

Een knikarmscherm is een uiterst effectieve zonwering die een behaaglijke schaduw op uw terras creëert en tegelijkertijd uw woning koel houdt. Met een zwevend knikarmscherm blijft volledige bewegingsvrijheid op uw terras behouden.

Uniek aan het Allround knikarmscherm is de hoogwaardige kwaliteit en verfijnde afwerking. Een scherm is standaard uitgevoerd met extra sterke knikarmen. Hierdoor blijft het doek strak en heeft het een hoge windstabiliteit. Het Allround knikarmscherm is verkrijgbaar in diverse kleuren. De schermen worden op maat en kleur gemaakt, zodat ze altijd voldoen aan uw persoonlijke wensen.

Standaard inclusief 208 Ral. kleuren U kiest voortaan zelf !,  Uw favoriete kleur scherm met bijpassend doek!!

Enkele computer-detailfoto’s: ( het scherm is zo “NIEUW” dat livé foto’s nog even ontbreken ).

Afmetingen van dit scherm zijn UNIEK !! zeer compact en haast ondenkbaar, maar door de toepassing van de op dit moment best verkrijgbare knikarmen in Europa, is het toch gelukt om dit scherm op deze unieke wijze te realiseren.

5 jaar volledige garantie, standaard gepoedercoat. Vooral de prijs, kwaliteit verhouding bij dit scherm is perfect !! Vraag naar onze speciale 2022 introductieprijs! Belangrijk ZonweringMade monteert elk knikarmscherm met chemische ankers!