laminaat

We hebben een uitgebreid assortiment aan laminaat vloeren! De vloeren zijn bij ons snel in huis. Wij bieden laminaat in verschillende dessins die variëren van eikenhout tot zeer glad leisteen. Zo heb je altijd de keuze uit de beste laminaatvloeren die jouw ruimte er fantastisch uit zullen laten zien. De keuze voor laminaat bied je naast de vele dessins ook nog een makkelijke oplossing. Laminaat is namelijk naast praktisch ook nog eens eenvoudig te leggen.

Laminaat merken

ZonweringMade heeft een breed assortiment aan laminaat vloeren. Een vloer die garant staan voor kwaliteit.

Assortiment Laminaat

Laminaat vloeren zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. Van Rustiek en modern tot klassiek en neutraal. Dankzij het kliksysteem heet laminaat ook wel kliklaminaat en kun je deze redelijk eenvoudig leggen. Wil je jouw vloer een extra natuurlijke uitstraling geven? Kies dan voor laminaat met een voelbare houtstructuur of een V-Groef, waardoor het net echte parket planken lijken. Naast de vloeren kun je bij ZonweringMade ook terecht voor de ondervloeren en bijpassende plinten.

Wilt u meer informatie over onze uitgebreide mogelijkheden, een persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte aanvragen ? Neem dan nu contact met ons op gebruik onderstaand contactformulier. Een van onze specialisten helpt u uiteraard graag verder!