Wij leveren uitsluitend en alleen in ons rayon! Klik HIER voor info.

 

Beste Klant,

Door het Corona Virus zijn wij genoodzaakt onze werkwijze als volgt aan te passen:

Onze monteurs komen uw zonwering of een ander product bij u installeren of repareren. Zij zullen een gepaste afstand houden, geen handen schudden en zoveel mogelijk handschoenen dragen als de werkzaamheden dat toelaten. Betaling van de factuur graag overmaken via de KNAB bank op onze rekening zodat er geen pin of contant aanwezig hoeft te zijn voor de betaling. Voor inmeten of nameten van de opdracht hoeft u geen contact te hebben dit kan via mobiele telefoon of op vooraf afgesproken manier.

 

Om uw en onze gezondheid te beschermen nemen wij nog steeds de volgende maatregelen.

  • Wij schudden geen handen zowel onderling als met onze klanten en zullen de voorgeschreven afstand van 1,5 meter bewaren.
  • De hygiëneregels zijn aangescherpt zoals het het extra schoonmaken van het gereedschap wat binnen gebruikt moet worden en de deurklinken.
  • We zien er streng op toe dat ons personeel thuis blijft wanneer er klachten zijn van verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Wij  verwachten dat onze klanten dezelfde verantwoordelijkheid nemen en ons niet bezoeken bij bovenstaande symptomen. Op deze wijze blijven we in  staat om u onze vertrouwde service te verlenen.

Constatering LET OP !!  E-mailadressen eindigend op —@Live.nl, …@Hotmail.com willen vaak niet aankomen. Gelieve een ander E-mail adres te gebruiken.