Wilt u rust in uw interieur? Dan is het strakke uiterlijk van een BD Line rolgordijn de perfecte oplossing. De zeer uitgebreide collectie biedt u een groot kleurenpalet in lichtdoorlatende, transparante, verduisterende, screen en brandvertragende kwaliteiten. De afwerking van een rolgordijn is bij de standaard modellen geheel naar wens te bepalen en te verfraaien met verschillende accessoires zoals houten en aluminium onderlijsten, volants, zeilringen en bedieningen in kleur. Daarnaast zijn er ook uitvoeringen speciaal voor draaikiepramen en dakramen, waarbij ook oplossingen om niet in uw kunststof raam te hoeven schroeven.

Onderlijst afwerking

Standaard worden de rolgordijnen afgewerkt met een beklede onderlijst. De stof wordt dan om de onderlijst bekleed wat een rustig uiterlijk geeft aan het rolgordijn. Wilt u meer accent dan is dezelfde onderlijst ook onbekleed leverbaar waardoor er een mooie aluminium onderlijst in het zicht komt. platte 50mm hoge onderlijsten behoren ook tot de mogelijkheden in de materialen hout en aluminium. Onderlijsten die uw rolgordijn meteen een luxe uitstraling geven

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u meer informatie over onze uitgebreide mogelijkheden, een persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte aanvragen ? Neem dan nu contact met ons op gebruik onderstaand contactformulier. Een van onze specialisten helpt u uiteraard graag verder!