Lader Bezig met laden…
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Bekijk hier als PDF

Serre zonwering wordt toegepast voor glaskoepels en overkappingen. Het systeem is oprolbaar en het doek wordt in iedere positie op spanning gehouden. Serrezonwering is zowel binnen als buiten toepasbaar en daarom zowel onder als boven glaskoepels en veranda’s te plaatsen.
Kenmerkend aan de Allround serrezonwering is de veerconstructie die zorgt dat het doek in iedere positie strak blijft. Bovendien bestaat de mogelijkheid het systeem te voorzien van een unieke ritssluiting.  Hierdoor sluit het doek naadloos aan op de geleidingsprofielen en wordt de windstabiliteit gemaximaliseerd. De serrezonwering is in zeer grote oppervlaktes leverbaar en biedt voor nagenoeg iedere situatie de juiste oplossing.

VINCI 250

De VINCI 250 ZIP is ontworpen voor de montage OP uw Serredak!

Maximale afmeting uit een stuk; 600 cm. breed X 500 cm. uitval In totaal 30m2. Standaard leverbaar in 206 Ral kleuren, Keuze uit een groot pallet van Acryldoeken die standaard alle hoogwaardig worden verlijmd in een speciaal daarvoor ontwikkelde confectionerings ruimte. Tevens zijn al onze serrezonweringen standaard voorzien van een SOMFY aandrijving Type Sunea io met handzender. Deze Serrezonwering is uiteraard koppelbaar tot 1800 cm. breed X 500 cm. uitval.. Grotere breedtematen in overleg mogelijk.

Lader Bezig met laden…
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Bekijk hier als PDF

VINCI 150

De VINCI 150 ZIP is ontworpen voor de montage ONDER uw Serredak!

Maximale afmeting uit een stuk; 600 cm. breed X 500 cm. uitval In totaal 30m2. Standaard leverbaar in 206 Ral kleuren, Keuze uit een groot pallet van Acryldoeken die standaard alle hoogwaardig worden verlijmd in een speciaal daarvoor ontwikkelde confectionerings ruimte. Tevens zijn al onze serrezonweringen standaard voorzien van een SOMFY aandrijving Type Sunea io met handzender.

Lader Bezig met laden…
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Bekijk hier als PDF

STILO 103 ZIP

De STILO 103 ZIP is speciaal ontworpen om lichtstraten en lichtkoepels in de zomer te voorzien van zonwering. Door de enorme hitte die door deze ramen naar binnen komt is dit de oplossing!! Deze zonwering wordt veel BINNEN toegepast, door zijn kleine behuizing kiezen veel Architecten voor de STILO 103.

De maximale afmeting van de STILO 103 ZIP is 450 cm. breed X 200 cm. uitval in totaal 9m2. De STILO wordt standaard geleverd in 206 RAL kleuren. Keuze uit een groot pallet van Acryldoeken die standaard alle hoogwaardig worden verlijmd in een speciaal daarvoor ontwikkelde confectionerings ruimte. Tevens zijn al onze serrezonweringen standaard voorzien van een SOMFY aandrijving Type Sunea io met io handzender.

STILO 123 ZIP

De STILO 123 ZIP is speciaal ontworpen om lichtstraten en lichtkoepels in de zomer te voorzien van zonwering. Door de enorme hitte die door deze ramen naar binnen komt is dit de oplossing!! Deze zonwering wordt veel BINNEN toegepast, door zijn kleine behuizing kiezen veel Architecten voor de STILO 123.

De maximale afmeting van de STILO 123 ZIP is 450 cm. breed X 450 cm. uitval in totaal 16m2. De STILO wordt standaard geleverd in 206 RAL kleuren. Keuze uit een groot pallet van Acryldoeken die standaard alle hoogwaardig worden verlijmd in een speciaal daarvoor ontwikkelde confectionerings ruimte. Tevens zijn al onze serrezonweringen standaard voorzien van een SOMFY aandrijving Type Sunea io met io handzender.