Rolluiken is het moeilijkste product om aan te schaffen voor u als consument

Door de enorme hoeveelheid aan mogelijkheden, is het voor de consument helaas onmogelijk geworden enig vergelijk te maken. Naar schatting zijn er c.a. 70 verschillende lamellen van 6 fabrikanten die de Nederlandse markt momenteel overspoelen! Er zijn ook dubbele namen en maatvoeringen voor een type rolluik, en de lamellen die in omloop zijn kortom een wirwar voor de ‘rolluik kopende consument’. Bijvoorbeeld een 42mm. lamel die zijn er in c.a. 7 verschillende kwaliteiten van Perfect tot heel erg slecht. Volgt u het allemaal nog??

Dan zijn er ook nog de ‘oost Europese’ landen, met al hun assembleurs die ook hun aandeel van de Nederlandse markt opeisen, Kortom de consument wordt helemaal zot gemaakt met kreten en types die nooit iemand kan onthouden of erger nog die niet eens bestaan.

Het wordt voor de consument extra moeilijk gemaakt door een combinatie van verschillende fabrikanten door elkaar heen te assembleren. Wij als specialisten kunnen dit met enige twijfel net boven water krijgen, omdat we weten waar we moeten kijken en op moeten letten. Maar u als consument wordt volledig zot gemaakt met een goedkope prijs, in werkelijkheid koopt u ook maar een hoopje ellende met een ‘naam’ van een gerenommeerde fabrikant die er als vanuit het niets aan is vastgeplakt.

Praktijkvoorbeelden te over waar zelfs wij van staan te kijken,  dat je denkt hoe kan dit nou weer waar komt dit nou weer ineens vandaan? De consument lijkt de ‘lachende derde’ te zijn maar het tegendeel blijkt helaas waar. Ze kopen een prijs zonder te kunnen overzien welke ellende ze op hun hals halen!! Direct na de montage is alles koek en ei. Maar dan, bij een klacht komt er niemand !! Bij een reclamatie Oei niemand thuis, de motor stuk, OEII geen tijd om te vervangen, enz. enz. enz. ( Tja het verschil was meer dan €. 280, dat is geld ) horen wij dan als we wel voor reparatie op de stoep staan.

Ik hoop dat u van bovenstaand notie neemt. Of minstens terughoudender wordt.

Daarom levert ZonweringMade  wat u ziet en wat wij zeggen dat u krijgt!!! Uitsluitend een origineel product direct van de fabrikant en geproduceerd en samengesteld door de fabrikant zelf!!

Bij ons mag u kiezen uit: HAROL, Bubendorff of BUILDING Alle originele rolluiken met eigen lamellen en eigen kasten afkomstig uit hun eigen fabrieken, en niet via assemblagebedrijven ergens in Nederland en of Europa.

(Deze rolluiken hebben alle een origineel Fabrieksdocument (pakbon) die door ons voor de fabrieksgarantie wordt bewaard.)

Zoals u ziet werken wij niet met assemblage-bedrijven om de originaliteit van uw Fabrieksproduct te kunnen blijven waarborgen.

 

Het ZonweringMade.nl Team.

 

P.S.

Wenst u toch een assemblage rolluik geeft dit dan duidelijk aan bij uw wensen. Dit voorkomt alle bovenstaande ellende.

Puur uit oogpunt dat ZonweringMade een commercieel bedrijf is,  en op vele verzoek van de leverancier c.q. assembleur hebben wij toch de complete ***’HEROAL’ lijn in ons assortiment opgenomen…..

 

*** Wij zien er op toe dat uitsluitend de originele onderdelen en de juiste lamellen worden verwerkt!