2021 wordt het jaar van de grote veranderingen bij ZonweringMade.nl .

U kunt 2021 een volledig nieuwe website verwachten met veel noviteiten !! Aan onze nieuwe website wordt momenteel hard gewerkt.

Wij kunnen al een heel klein tipje van de sluier optillen, er komt een product in ons assortiment dat u met eigen ogen moet zien wilt u het geloven !!

Dit kan ook want vanaf 2021 heeft ZonweringMade.nl ook een showroom die uitsluitend op afspraak is te bezoeken. Zo heeft u alle tijd en rust om de producten in u op te nemen en alle vragen die u wilt stellen kunt u ook stellen. Dave zal met inachtneming van de opgelegde maatregelen van het Coronavirus u op afspraak ontvangen. De mogelijkheden daarvoor zijn inmiddels al klaar op onze nieuwe website.

In 2021 Zullen wij een uitbreiding kennen van de autonome systemen, wij hebben met deze fabrikant(en) voor 2021 inmiddels al een samenwerkingsverband.

in 2021 Zal ons zonneschermen assortiment worden uitgebreid met een toonaangevende fabrikant in de branche.

in 2021 Zal ons Rolluiken assortiment behoorlijk door elkaar worden geschud, er komen enkele zeer interessante producten bij, deze zijn totaal nieuw voor de Nederlandse markt.

in 2021 Zal ons binnenzonwering assortiment uitgebreid worden met minimaal 6 NIEUWE producten.

In 2021 Zal ZonweringMade.nl u verbazen met enkele keiharde afspraken deze zullen met de prijsstelling van 2021 / 2022 te maken hebben.

En er komt nog veel meer !!