Harol Screens, staan zeer hoog aangeschreven in Nederland, Frankrijk, Duitsland en België.

 

De efficiëntie van screens

Screens zijn zeer effectief. Ze houden het zonlicht tegen en de zonnewarmte buiten. Binnen is het dus aangenaam koel en schaduwrijk.
Screens zijn verkrijgbaar in een breed scala aan Ral. kleuren, en meer dan 100 stofkleuren. Een elegante bescherming die uw gevel kleur geeft.

Verdekt gemonteerd

Screens worden op of tussen het kozijn gemonteerd. Het doek zakt voor het raam naar beneden en sluit het kozijn al naar gelang geheel of gedeeltelijk af. De screens zorgen in de zomer voor een aangename koelte, en in de wintermaanden voor een besparing in uw stookkosten!

Doorzicht van screens

Harol Screens hebben een doorzicht van donker naar licht. U kunt kiezen uit diverse licht doorlatende en verduisteringsgradaties.

Anekdote: Wij hadden net screens geplaatst bij een tevreden klant. Nadat de vrouw des huizes klaar was met douchen belde de overbuurvrouw aan, die vertelde de overbuurvrouw subtiel dat ze ook haar rolgordijn moest laten zakken tijdens het douchen. Dit wist de vrouw des huizen natuurlijk niet, maar was er snel achter dat je naar het licht kijkt dus ze had inkijk!! U bent gewaarschuwd!!.

Als de zon schijnt kunt u dus gewoon naar buiten blijven kijken. Binnen geniet u van de koelte, de schaduw en een optimale privacy. Screens zijn ideaal bij ramen die géén naar buiten bewegende delen hebben.

Bediening

Harol Screens kunnen worden uitgevoerd met een bandbediening, oogwindmerk met slinger of elektrische bediening.

Uitgerust al dan niet met een weergestuurde automaat heeft u er zelfs geen omkijken naar. Een geruststellende gedachte als u overdag niet altijd thuis kunt zijn of u werkt, zo heeft altijd een aangenaam klimaat binnen.

 

Dit Harol ZIP Screen is toepasbaar voor elk raam of vide! Dit product is windvast uitgevoerd en voorzien van een naar wens aan te passen lakafwerking van kast en geleiders alsmede de keuze van een doek is enorm.

Dit wil wel concreet zeggen dat u elk Harol Screen kunt personaliseren, zodat het haast niet opvalt aan uw woning.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen qua mogelijkheden, voor een vrijblijvende afspraak en of offerte kunt u ons altijd bereiken, zowel per E-mail als per telefoon of WhatsApp of vul ons contactformulier in.