ZonweringMade Screens

 

Deze standaard screen onderscheidt zich door een kast met zijgeleiders, doek gemaakt van glasvezel en PVC, die duurzaam en bestand is tegen weersomstandigheden zoals windstoten, hagel of regen.
Door de eigenschappen van de doeken kan de warmte worden buiten gelaten zonder dat het helemaal donker wordt.

 

 

 

 

 

RS Classic

De RS Classic onderscheidt zich door de smalle geleiders, zodat het perfect werkt in kleine raamopeningen. Het systeem is ontworpen voor grote architecturale projecten – geweldige prijs-kwaliteitverhouding.

 

 

 

 

 RS Universal

Zoals de naam al doet vermoeden, is RS Universal een uniek model met een zeer breed scala aan toepassingen. Een bijkomend voordeel is de mogelijkheid om het met folie te maken, wat de aantrekkelijkheid verder verhoogt.
De dubbele UTG-geleiders en een brede selectie kastvormen en -maten maken het een van de meest gekozen zip screen modellen.Het maakt het gebruik van transparante PVC-folie met een maximale afmeting van 500 x 300 cm mogelijk.


Het belangrijkste van een screen is het doek, er zijn veel zelfrespecterende fabrikanten van ‘Screendoek’.

Om het wat duidelijker te maken hebben we alles in een kolom opstelling gezet dan kunt u in een oogopslag zien voor welk doek u kiest.
BLOCKOUT OF=0%
DIMOUT
OF=1%
OF=2%
OF=3%
OF=4%
OF=5%
OF=6%
OF=8%
OF=11%
OF=15%
OF=24%
INSECTSCREEN

Voor extra doek informatie onderstaand te ondersteuning van dit kolommenoverzicht.

Zoals u ziet even een inkijkje in de achtergrond van onze screens. Menig collega weet totaal niet van het bestaan van deze lijsten af. Terwijl dit voor ons gesneden koek is. Wij werken er tenslotte dadelijks mee.

Onze ‘ZIP’ screens hebben een uitgebreid programma, te veel om dit hier allemaal te presenteren, daarom een kleine greep uit de enorme verscheidenheid aan type’s en modellen.

Screen 85

Een greep uit onze mogelijkheden:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Mocht u overgaan tot aankoop of meer informatie? Dan kunt u ons                                 contactformulier HIER invullen.

 

Download hier uw folder: Smits Screens | Smits Classic screen

Doek met Tourniquets natuurlijk ZonweringMade

Vaak zijn er geen andere oplossingen dan een doek met tourniquets, deze kunnen wij voor u verzorgen. Wij hanteren een scherp tarief voor deze extra service.

 

Mocht u overgaan tot aankoop of meer informatie? Dan kunt u ons contactformulier HIER invullen.