Rolluiken bieden perfecte bescherming tegen de zon, thermische isolatie en geluidsisolatie. Daarnaast met de neergelaten rolluiken verbetert u ook de privacy en veiligheid.

Rolluiken zijn een van de meest effectieve methoden om gebouwen tegen de inbraak te beschermen.

Naast een goede inbraakvertragende werking, zorgen voor een warme en gezellige sfeer, beinvloed het licht dat naar binnen kan vallen. Een rolluik zorgt voor een perfecte bescherming tegen wind, regen, stormschade en andere weersinvloeden.

In de winter kunt u uw rolluiken gebruiken om de warmte in uw huis te houden en de koude buiten te laten. In de zomer houdt u uw woning heerlijk koel door hun zonwerende eigenschappen. Hiermee zorgen rolluiken voor een aangenaam klimaat in uw woning. Dankzij de isolerende werking bespaart u op uw energiekosten.

Rolluiksystemen zijn esthetisch aangenaam en passen bij elke architecturale stijl, van klassieke tot ultramoderne trends. Het gebruik van rolluiken verhoogt het comfort en de veiligheid van elk gebouw aanzienlijk.

De mogelijkheden zijn door de diversiteit van lamellen en kasten enorm. Daarom hebben wij het meest verkochte rolluik hieronder uitgelicht.

 

 

Onze eigen lamel is van Aluminium type 39 (links) is op dit moment de meest verkochte lamel. Waar een kleine kast noodzakelijk is kunnen wij de Aluminium 33 lamel aanbieden, Voor de kleur hoeft u het niet te laten deze zijn leverbaar in 54 kleuren. Mocht dit niet voldoende zijn hebben wij de mogelijkheid de lamellen in elke Ral. kleur te lakken. Ral kleuren zijn er c.a. 355. Wellicht ook voor u de juiste kleur.

 

 

De rolluik kasten:

 

Lamellen:

Kleurenoverzicht Kasten en Lamellen:

Zoals u ziet enorm veel mogelijkheden in zowel kast, lamel en kleur.

Qua bediening gaan wij standaard uit van een band en bandopwinder, wilt u deze motorisch is dit uiteraard mogelijk.

Wij leveren standaard de SOMFY motoren. Maar als u een alternatief wenst is dat bij ons geen enkel probleem wij hebben een prima lijn motoren naast Somfy die wij ook met 5 jaar fabrieksgarantie kunnen aanbieden.

 

 

Folder Smits rolluiken vind u hier Rolluiken

 

 

Ook hebben wij een ‘Groene’ oplossing, wij kunnen u een volledig autonoom systeem aanbieden. Deze hebben wij al diverse malen toegepast en voldoen perfect.

Graag meer informatie over of een offerte van onze rolluiken ? klik HIER voor ons contactformulier.